Economic

Cel mai mare angajator din Râșnov va avea un nou director general

Cel mai mare angajator din Râșnov, județul Brașov, va avea un nou director general.

„Dexion Storage Solutions, cel mai mare angajator din Râșnov, va avea un nou director general, de la 1 iunie 2024.
Alice Stănescu va prelua funcția de Director General al Dexion Storage Solutions S.R.L. Alice este angajată a Dexion din septembrie 2009 în funcția de Director Economic.


Alice Stănescu va prelua rolul de Director General de la Brian Howson. Acesta a venit în România în martie 2007, ca Director General și administrator al S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L. și va rămâne în grupul din care face parte Dexion, în funcția de Central Tehnical Automation and Export Manager of Gonvarri Material Handling.
În semn de recunoștință pentru aportul adus în economia locală, primarul orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu i-a înmânat lui Brian Howson o plachetă pentru întreaga activitate.


La înmânarea plachetei a fost prezent și Ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Adrian Ioan Veștea, dar și Secretarul General al Federației Române de Schi – Biatlon, Puiu Gaspar”, au informat autoritățile locale.
Dexion Storage Solutions are aproximativ 400 de angajați și o activitate neîntreruptă de 19 ani, la nivel local.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button