Economic

Ce zic brașovenii despre penthouse-ul pus la vânzare cu aproape 900.000 de euro

Ce zic brașovenii. Am scris ieri referitor la penthouse-ul situat pe strada Mihai Viteazu din orașul de sub Tâmpa, pus la vânzare, pentru care proprietarul cere suma de 890.000 de euro. Detalii, AICI.

Ce zic brașovenii

Reacțiile oamenilor despre prețul cerut nu au întârziat să apară. Iată cele mai elocvente comentarii apărute pe contul de Facebook MyTex – Știri online Brașov pe marginea acestui subiect:

„Ce-i cu îngrămădeala aia? În alta ordine de idei, cu 20 de pensii specale îți iei un penthouse”.

„Cu cât se listează și până a se vinde este drum lung. Nici la Bellevue nu se cere așa mult. Unde chiar este locație unică”.

„Trag la preț fiindcă există oferte, se va vinde «ca pâinea caldă”.

„890 poate nu ia, dar de la 750, sigur. Mai sunt bani în piață”.

Ce zic brașovenii

„Brașov este un oraș foarte scump, a exagerat cu prețurile tare!!! Iașiul și Oradea sunt mult mai frumoase ca orașe! Asta-i opinia mea”.

„Nu-i prost cel care cere, ci cel care dă”.

„Mafioți la mafioți trag… Ei între ei își cumpără. Muritorii de rând nu au cu ce să își cumpere… Și apoi cine are bani își cumpără în țări și insule exotice mult mai ieftine. Cu ce-i iîn jurul nostru, nici gratis să îți dea un apartament nu te mai încântă. Ce banii pentru mentenanță îți trebuie…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button