Economic

Cât costă un brad de Crăciun / De unde îl putem cumpăra

Cât costă un brad de Crăciun.

Bradul de Crăciun este, în această perioadă, în capul listei de cumpărături a multor familii.

Cât costă un brad de Crăciun

Potrivit retail.ro, iată o listă cu comercianți de brazi cu prețuri pentru toate buzunarele. 

Leroy Merlin

Pentru un brad artifical Colorado, cu înălțimea de 60 cm și 61 de vârfuri, prețurile pornesc de la 19,90 lei. Brazii naturali comercializați de Leroy Merlin sunt de două tipuri: în ghiveci sau tăiați. Pentru brazii naturali, în funcție de soi și mărime, prețurile pornesc de la 34 de lei și pot ajunge până la 350 de lei.

Dedeman

Și Dedeman are o ofertă variată, pentru toate gusturile și preferințele. Prețurile pentru brazii naturali în ghiveci pornesc de la 80 de lei până la 170 de lei. Pentru cei naturali tăiați, varietatea de prețuri se extinde până la 380 de lei, cel mai înalt având o înălțime între 300 și 400 de cm. De asemenea, oferta pentru brazii artificiali este mult mai amplă, iar cel mai scump poate atinge suma de 1.000 de lei.

Brico Depot

Nici Brico Depot nu s-a lăsat mai prejos decât alți retaileri în privința brazilor de Crăciun. Și acolo poți găsi brazi naturali în ghiveci, brazi tăiați și brazi artificiali. Prețul de pornire pentru un brad artificial în ghiveci este de 80 de lei, iar cei tăiați au prețuri cuprinse între 34 și 125 de lei, în funcție de mărime. Cei artificiali sunt disponibili în mai multe culori, mărimi și modele, cel mai ieftin fiind 99 de lei, iar cel mai scump, 900 de lei.

Hornbach

Pentru cei care preferă molidul, de la Hornbach pot fi achiziționați miolizi argintii în ghiveci, cu preturi cuprinse între 120-160 de lei. Brazii naturali din ofertă costă între 60 de lei și 280 de lei, iar gama de brazi artificiali are o listă de prețuri care începe de la 90 de lei până la 1700 de lei.

eMAG

Românii care nu sunt fani ai cumpărăturilor și ai plimbarilor vor recurge aproape întotdeauna la eMAG. Marketplace-ul are în ofertă o varietate de brazi, de la cei micuți de birou, de 20-30 de cm, cu prețuri pornind de la 14 lei, până la cei care imită brazii naturali și pot atinge prețuri de până la 47.000 de lei.

Magazinul de brazi

Pentru cei tradiționaliști, care își doresc să păstreze bradul pentru următorii ani, Magazinul de brazi comercializează brazi crescuți în ghiveci și brazi cu rădăcină în balot de pământ (între 300 și 400 de lei). Dacă sunteți în căutare de brazi înalți, unul taiat, cu o înălțime de până la 2,25 de metri poate costa între 300 și 600 de lei. Prețul celor care depășesc înălțimea de 4 metri poate atinge suma de 10.000 de lei.

Sezamo

În oferta Sezamo sunt disponibile 5 modele de brazi naturali, în ghiveci și tăiați, de diverse mărimi și grade de detaliu, în funcție de buget. Prețurile brazilor naturali variază între 45 de lei pentru un brăduț mic de birou și pot ajunge până la 400 de lei, pentru brazi mari, de până la 2.5 metri înălțime.

Brazii vor fi livrați a doua zi după plasarea comenzii, separat de comanda de alimente, și pot fi comandați până pe 22 decembrie inclusiv.

De asemenea, brazi naturali la prețuri accesibile au apărut spre vânzare și la Lidl (100 de lei – înălțime de cca 180 cm), Kaufland ori Auchan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre cele 12 țări analizate într-un studiu global […]

Back to top button