Economic

Braşovenii angajează… OAMENI de OMENIE de la Vaslui

 

Mai multe afişe de angajare au fost lipite pe uşile şi pereţii unor blocuri din Vaslui. Ele aparţin unor angajatori braşoveni care caută… OAMENI de OMENIE.

„Angajăm oameni simpli si harnici într-o serie de locaţii din Braşov. Asigurăm cazare, masă şi transport, alături de un salariu atractiv si o echipă de profesionişti. Oferim posturi cu posibilitate de avansare printre care bucătar, ajutor bucătar, spălător de vase, casier, bufetier, debarasator, personal curăţenie. Aplică acum în siguranţă!”, conform vremeanoua.ro.

În scurt timp, au apărut şi comentariile localnicilor:

„Alin,spui doar jumatate de adevar! Suntem si cel mai sarac judet, dar si cel mai trantor si imputit! Daca pleci din zona noastra la 8 dimineata,o sa vezi barurile pline si «masculii» vasluieni clampa de beti, dar se plang ca li se darama casele pe ei! Cand ajungi cu masina mai in nord (Neamt,Suceava),nu vezi picior de barbat la birt,toti si-au scos munca la poarta-cartofi,mere,ceapa,maturi, cosuri impletite! Casele sunt impunatoare,dar si muncesc de le sar capacele! Concluzie,suntem saraci pentru ca suntem trantori !Si cu siguranta dl nu o sa gaseasca niciun om care sa fie de omenie si in stare sa munceasca din zona noastra,asta pentru ca nu-s capabili sa lucreze si pentru ca vor mancare,bautura,tigari,cafele si bani foarte multi,DAR FARA A SE SPETI CU MUNCA!”

„Traducerea anuntului: Cautam sclavi pentru 7 milioane pe luna muncind 7 zile din 7 si 12 ore pe zi. Spor la angajare, nu ratati ocazia!”

„Daca gasesti pe cineva care vrea sa lucreze cu 500 mii pe zi ,mancare si bautura (500 miix20 zile=10 milioane) sa-mi zici si mie…dar nu gasesti pentru ca e mai usor sa stai in fata blocului ,sa spargi seminte,,,sa bei bere la pet luata pe caiet de pe la buticurile de cartier …sa scuipi pe jos….sa razi de lumea care trece….etc.Despre ce vorbim?”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button