Economic

BRAŞOV. Curs de bune practici în administrarea societăţilor comerciale, organizat de Camera de Comerţ

 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează, în 16 decembrie 2019, cursul „Riscuri şi vulnerabilităţi în managementul companiilor”, informează instituţia.

Cursul se adresează atât administratorilor de societăţi comerciale, conducătorilor de organizaţii, cadrelor de conducere, precum şi juriştilor, economiştilor şi contabililor.

„În cadrul acestui curs intensiv se oferă participanţilor, atât din sistemul privat cât şi din sistemul public, informaţii, exemple de bune practici în administrarea societăţilor comerciale şi studii de caz referitoare la situaţiile de risc sau vulnerabilităţile cu care se poate confrunta un administrator de companie sau un manager şi modalităţile de a evita sau de a soluţiona aceste situaţii neprevăzute”, subliniază reprezentanţii CCI Braşov.

Acesta este un program interactiv şi practic care oferă cursanților oportunitatea de a identifica împreună cu trainer-ul soluții concrete ale unor probleme ce implică riscuri, cu care factorii de decizie şi compartimentele funcţionale ale unei companii se pot confrunta în activitatea desfăşurată în cadrul organizaţiei respective.

În cadrul cursului vor fi abordate teme precum: componentele juridice ale managementului societăților comerciale; particularități legale ale activității administratorilor; etica administrării societății comerciale; contabilitatea societății și evaziunea fiscală; ilegalitățile la regimul vamal și protecția drepturilor de autor/proprietate industrială; cum să evităm operațiunile de spălare a banilor; practicile de concurență neloială; reguli de conduită la participarea la achizițiile publice; studii de caz.

Formatorul este conf. univ. dr. Petrică Mihail Marcoci. Costurile sunt de 200 lei plus TVA, respectiv 180 lei plus TVA pentru  membrii CCI Braşov. La finalul cursului, participanţii vor primi un certificat de participare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button