Economic

BRAŞOV. CNAIR. Autostrada Braşov – Tg.Mureş – Cluj – Oradea a ajuns la stadiul de 49,06%

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, astăzi, că autostrada Braşov – Tg.Mureş – Cluj – Oradea a ajuns la stadiul de 49,06%.

„Autostrada Braşov – Tg.Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău-Borş, Subsecţiunea 3C3: Biharia-Borş, km 59+100-64+450 a pornit de la stadiul fizic de 2,01% în luna aprilie, iar în prezent, stadiul este de 49,06%. Pe Secţiunea 2A: Ogra-Câmpia Turzii, lotul 2, Iernut-Cheţani, stadiul fizic este de 80,47%, faţă de 64,99% în luna aprilie 2019. O evoluţie semnificativă au înregistrat şi lucrările la VO Bacău, care au început în martie 2019 şi în prezent au atins un stadiu fizic de 38%”, se arată în comunicatul de presă al CNAIR.

Totodată, stadiul fizic al lucrărilor pentru obiectivul „Autostrada Sebeş Turda, Lot 1” era în decembrie 2018 de 61%, iar în prezent, acesta a ajuns la 78,6%.

„Având în vedere că lucrările rămase de executat nu afectează partea carosabilă, există posibilitatea ca în funcţie de condiţiile meteorologice, acest sector de autostradă să fie deschis circulaţiei la sfârşitul acestui an”, precizează CNAIR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button