Economic

BRAȘOV. Angajări la o companie de stat! Salarii motivante! Se caută tineri ingineri!

 

CFR SA, compania de stat care administrează rețeaua feroviară națională,a anunțat astăzi programul de selecție a absolvenților din ultimii trei ani pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri în toate cele 8 regionale ale sale, printre acestea aflându-se și cea de la Brașov.

Compania de stat CFR SA, administrator al reţelei feroviare naţionale, a anunţat, marţi, că a demarat programul de selecţie a absolvenţilor din ultimii 3 ani pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri.

Sunt vizate următoarele specialități: tehnologia transporturilor (Trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică (Instalaţii), construcţii căi ferate drumuri şi poduri (Linii).

Salariile sunt motivante, CFR SA informând, prin intermediul unui comunicat de presă, că va contribui la „dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prin instruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button