Economic

Bonificație de 10% la plata impozitelor și taxelor locale

Bonificație de 10% la plata impozitelor și taxelor locale. De anul viitor, brașovenii vor avea o reducere de 10% la plata impozitelor și taxelor locale achitate până în data de 31 martie. Decizia a fost luată miercuri, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Brașov, prin aprobarea proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale pentru anul 2024. La propunerea consilierilor liberali, a fost adoptat un amendament conform căruia se dublează bonificația de la 5% la 10%, pentru contribuabilii, persoane fizice şi juridice, care achită integral taxele şi impozitele anuale, până la finalul lunii martie.
Bonificație de 10% la plata impozitelor și taxelor locale. Primarul Braşovului, Allen Coliban, a obiectat, susținând că, în cazul în care bonificaţia de 5% şi-a produs efectul, nu ar avea sens ca procentajul de reducere să fie majorat. Potrivit șefului Direcţiei Fiscale Braşov, Marian Voinescu, la data de 31 martie 2023, s-au încasat aproximativ 80% din taxele şi impozitele locale.

Majorare cu 13,8%

Pe de altă parte, aleşii locali au aprobat majorare de 13,8% a taxelor şi impozitelor, respectiv actualizarea acestora cu indicele de inflaţie din anul 2022. Potrivit lui Marian Voinescu, ajustarea este făcută în conformitate cu prevederile Codului Fiscal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
5 luni în urmă

E de groaza femeia asta. Necazul e ca se majoreaza impozitele, ea pune titlu ca se va mari bonificatia. Oare de cate ori a repetat titlul?

multumit
5 luni în urmă

“Bonificație de 10% la plata impozitelor și taxelor locale”!!!!!!!!!!!!!!
De ce se balbaie unii oameni, repetand acelasi titlu?

Back to top button