Economic

Anunț finalizare proiect

„Creșterea capacității de producție în cadrul SC JOUANEL MACHINE  TOOLS SRL, prin achiziția de echipamente inovative, în vederea  dezvoltării întreprinderii pe piața utilajelor de prelucrare a metalului” 

Proiectul „Creșterea capacității de producție în cadrul SC JOUANEL MACHINE TOOLS SRL, prin achiziția de echipamente  inovative, în vederea dezvoltării întreprinderii pe piața utilajelor de prelucrare a metalului”, cod MySMIS 116458, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către implementat de către SC  JOUANEL MACHINE TOOLS SRL și are o valoare totală de 2.708.754,81 lei, din care 1.447.969,47 lei reprezintă  finanțarea nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către  Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional  de către ADR Centru, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în  Regiunea Centru. Proiectul s-a derulat în perioada 01.07.2017 – 06.02.2023. 

Obiectivul general al proiectului a constat în dezvoltarea activității firmei prin dotarea cu utilaje tehnologice noi și  introducerea de tehnologii noi nepoluate în procesul de fabricație, în vederea dezvoltării durabile a societății. 

Rezultatele proiectului: 

1. Au fost achiziționate și puse în funcțiune 10 echipamente și instalații noi de producție, 6 echipamente  informatice moderne, 7 buc. Software, 1 instalații/sisteme pt. eficiență energetică, 1 instalație cu panouri  solare 

2. A fost creat 1 loc de muncă nou creat, a fost amenajată o toaletă pentru persoanele cu dizabilități, a fost  angajată o persoană din categorii defavorizate 

3. A fost recertificat sistemul de management al calității, sistemul de management de mediu, sistem de sănătate  și securitate, a fost certificat 1 proces de sudură și s-a participat la 1 târg internațional. 

La nivelul comunității locale proiectul are un impact pozitiv prin crearea de locuri noi de muncă, iar la nivelul regiunii  proiectul contribuie la creșterea competitivității. 

Date de contact beneficiar: 

Municipiul Brașov, str. Narciselor, nr. 58, jud. Brașov, România (sediu social și locație de implementare)  

Telefon: 0368429109, e-mail: r.francisco@jouanel.ro  

www.regio-adrcentru.ro  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button