Economic

Anunț de ultimă oră al Hidroelectrica cu privire la facturi

Anunț de ultimă oră al Hidroelectrica cu privire la facturi

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a anunțat clienții pe 21 mai 2024 că va începe să livreze facturi clienților români din aprilie 2024. Potrivit reprezentanților companiei, Hidroelectrica a anunțat că va emite facturile pe luna anterioară pe două zile, astăzi și mâine (21 și 22 mai). Aproape 600.000 de clienți ai companiei Hidroelectrica au primit acum aplicația mobilă, potrivit antena3.ro.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.
Clienții companiei pot beneficia de aplicația iHidro, care, printre altele, le permite să-și plătească facturile mai rapid. De asemenea, le permite să vizualizeze istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită un index lunar. Oamenii pot descărca aplicația iHidro din App Store sau Google Play Store, în funcție de sistemul de operare.

Facturile pentru Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile pentru clienții casnici și 30 de zile pentru clienții non-casnici. Nu există penalități pentru aceste perioade.

Cea mai valoroasă întreprindere de stat din România este Hidroelectrica, cu o valoare de piață de peste 12 miliarde de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button