Economic

Anunț de presă privind deschiderea proiectului

MOV MANAGEMENT S.R.L. cu sediul în Municipiul Braşov, Bulevardul Garii nr. 7, Hotel Kronwell, camera nr.3, Judet Braşov derulează, începând cu data de 30.12.2022 proiectul „ Dezvoltarea societatii MOV MANAGEMENT SRL”, RUE 99, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare Nr. 418/99/POC4.1.1 BIS/30.12.2022 încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management (AM).

Valoarea totală a proiectului este de 4,749,300.0267 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 2,365,349.11 lei

Locatia de implementare este situata in: Municipiul Brasov, strada Apicultorilor nr.20, in incinta unitatii Bellman, Judet Brasov.

Obiectivul general al proiectului il reprezintă refacerea capacitatii de rezilienta a societatii Mov Management ca urmare a realizarii unei investitii initiale intr-un domeniu diferit de activitate, respectiv realizarea produselor de panificatie, cod CAEN 1071.Prin implementarea proiectului compania MOV MANAGEMENT SRL isi imbunatateste capacitatea de a crește pe piețele locale și diminueaza efectele pandemiei COVID-19 si a consecintelor sale la nivelul companiei. Acesta este in concordanta cu obiectivul specific al Programului Operational Competitivitate vizand consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19.

Rezultate așteptate

  1. În urma implementării proiectului, întreprinderea MOV MANAGEMENT SRL sprijinită prin grant, va achizitiona o Linie de panificatie compusa din: linie de malaxare aluat 1 bucata, linie de productie chifle si cornuri 1 bucata, linie prelucrare aluat 1 bucata, linie de coacere 1 bucata, linie de congelare produse patiserie 1 bucata, software gestiune activitate productie 1 bucata, masini 100% electrice pentru transport 3 bucati.
  2. Creșterea productivității muncii în cadrul companiei Mov Management SRL în anul 3 de sustenabilitate cu un procent de minim 15% fata de anul 2021.
  3. Contributia cu cel putin 20% din valoarea proiectului companiei Mov Management SRL la atenuarea schimbărilor climatice și tranziția către o activitate economică care nu cauzează nici un prejudiciu semnificativ obiectivelor de mediu.
  4. Contributia cu cel putin 10% din valoarea proiectului companiei Mov Management SRL la digitalizarea societatii prin achizitia de sisteme integrate de hard şi soft de automatizare a activităţii IMM-ului respectiv achizitia software-ului gestiune activitate productie.

Perioada de implementare a proiectului este cuprinsa in intervalul 30 Decembrie 2022-31 Decembrie 2023.

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:

Persoană de contact OANA MARIA CHIRILA

e-mail: oana.chirila@kronwell.comtelefon: 0368 730 810


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button