Economic

Ansamblu de case tradiționale lângă Viscri – la vânzare / Prețul solicitat

Ansamblu de case tradiționale lângă Viscri – la vânzare.

Conform Sotheby’S Romania, sunt patru case tradiționale așezate pe 9.000 mp de teren intravilan. Vechimea lor variază. Începe din 1862, când a fost ridicată o casă cu un dormitor, baie, hol și beci. Altă construcție este din 1950 și oferă două dormitoare, două băi și holuri, beci și șură/ grajd. Pe lângă acestea, mai este o clădire cu două încăperi, hol, baie, șură și atelier și alta cu șură, restaurant (living), bucătărie și cameră tehnică, iar la etaj are un apartament cu living, dormitor și baie.

Ansamblu de case tradiționale lângă Viscri | MyTex.ro
Ansamblu de case tradiționale lângă Viscri - la vânzare / Prețul solicitat 10

Ansamblu de case tradiționale lângă Viscri – la vânzare

Deși au autonomie completă și pot fi deținute individual de proprietari diferiti, ele pot funcționa excelent și ca pensiune turistică sau centru de evenimente, căci sunt deservite și de o construcție unde este amenajată zona de spa, șezlong, saună, terasă.

Situat la 20 km de Viscri, satul-emblemă din Transilvania, popularizar de Regele Charles al Marii Britanii, Grânari – acolo undese află complexul de case de vânzare – se bucură aceleași trăsături și tradiții saxone, dar evită aglomerația și prețurile mai celebrului său vecin.

Prețul cerut pe acest ansamblu de case tradiționale este de 495.000 de euro, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button