Economic

Investiție de 11 milioane de euro în redeschiderea restaurantului Panoramic

Investiție de 11 milioane de euro în redeschiderea restaurantului Panoramic

ANA Hotels, grupul hotelier care administrează mai multe hoteluri din Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie, investeşte 11 milioane euro în înlocuirea telecabinei şi în re­des­chi­derea restaurantului Panoramic de pe Tâmpa, anunță Ziarul Financiar.

ANA Hotels, a omului de afaceri George Copos, a preluat la sfârşitul anului 2022 restaurantul Panoramic de la Aro Palace şi anunţa încă de atunci că are în plan punerea acestuia în circuitul turistic. Achiziţia restaurantului vine în completarea serviciilor de transport pe cablu pe care ANA Hotels le administrează pe muntele Tâmpa, telecabina din Braşov fiind în portofoliul companiei, prin Ana Teleferic.

„În cursul acestui an va fi lansat un proiect unic pentru oraşul Braşov, în valoare estimată de peste 11 mil. euro, ce vizează două repere emblematice pentru oraş, anume înlocuirea telecabinei Tâmpa cu una de ultimă generaţie si reabilitarea restaurantului Panoramic, cu păstrarea specificului arhitecturii originale, din anii ‘70, acesta urmând a fi redeschis pentru public după mai bine de 15 ani”, au spus reprezentanţii ANA Hotels, citați de zf.ro.

Ana Teleferic, cu „analiză concept arhitectural – intervenții restaurant Panoramic”, s-a aflat printre solicitanții de aviz în ședința din 16 aprilie a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU) din cadrul Primăriei Brașov (detalii aici).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
10 zile în urmă

Ce rușine,că nu a fost în stare Scripcarel să obțină cu Primăria această locație,sa rămână a Brașovului.A dat o la Șmecherii de București!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare