Economic

Aeroportul Brașov – primele licitații pentru spații și terenuri

Aeroportul Brașov – primele licitații pentru spații și terenuri.

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a anunţat marţi organizarea a două proceduri de licitaţie cu strigare pentru închirierea unor spaţii şi terenuri din cadrul Aeroportului.
Prima procedură vizează închirierea următoarelor locaţii pentru servicii de handling la sol:
– spaţiu în suprafaţă de 6,36 mp, situat la parterul terminalului şi destinat agenţilor care vor deservi pasagerii;
– spaţiu în suprafaţă de 14,73 mp situat la subsol şi destinat manipulatorilor de bagaje şi operatorilor de echipamente;
– spaţiu în suprafaţă de 9,00 mp, situat la parter cu destinaţia ticketing;
– teren în suprafaţă de 1.500 mp situat în perimetrul Aeroportului, destinat pentru amplasarea unui cluster de containere şi amenajarea unei platforme în vederea derulării activităţilor de handling de rampă, întreţinere etc.
Închirierea se va face pe o perioadă de cinci ani, începând cu data semnării contractului.
Înscrierea se poate face până miercuri, 19 aprilie 2023, ora 10:00, la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, B-dul Eroilor nr. 5, Camera 313.
Licitația se va desfășura în 19 aprilie 2023, ora 10:00, la sediul Aeroportului.

Și pentru servicii de alimentare combustibil

Aeroportul Brașov – primele licitații pentru spații și terenuri. Cea de-a doua procedură se referă la atribuirea prin închiriere a locaţiilor pentru servicii de handling combustibil, respectiv:
– spaţiu în suprafaţă de 8,25 mp, situat la parter şi destinat agenţilor de alimentare cu combustibil;
– teren în suprafaţă de 1000 mp, situat în perimetrul aeroportului şi destinat pentru amplasarea echipamentelor de stocare, alimentare şi delestare carburant de aviaţie etc.
Închirierea se va face pe o perioadă de cinci ani, începând cu data semnării contractului.
Înscrierea se poate face până joi, 20 aprilie 2023, ora 10:00, la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, B-dul Eroilor nr. 5, Camera 313.
Licitația se va desfășura în data de 20 aprilie 2023, ora 10:00, la sediul Aeroportului.
Caietul de sarcini și Regulamentul de desfășurare pentru fiecare procedură în parte se pot achiziţiona de la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, B-dul Eroilor, nr. 5, Camera 313, contra sumei de 500 de lei care se va achita prin virament bancar.

Care sunt prețurile de pornire

Aeroportul Brașov – primele licitații pentru spații și terenuri. Amintim că în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Braşov din 30 martie a fost aprobată hotărârea privind închirierea, prin licitație publică, de către R.A. „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” a bunurilor proprietate publică a U.A.T. Județul Brașov, date în administrarea acesteia.
Pe baza concluziilor raportului de evaluare, preţurile de pornire la licitațiile de atribuire privind dreptul de folosință asupra unor active deținute de R.A. „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” sunt următoarele:

  1. chirie de piață – spații comerciale zonă publică restricționață amplasate la parter și etaj = 33 euro/mp;
  2. chirie de piață – spații comerciale depozitare/spații anexe zonă publică și zonă restricționață amplasate la parter și etaj = 17,5 euro/mp;
  3. chirie de piață – spații depozitare/spații anexe zonă amplasate la subsol = 7 euro/mp;
  4. chirie de piață – spații pentru echipamente tip ATM, automate cafea/veding = 130 euro/mp;
  5. chirie de piață – terenuri = 0,9 euro/mp.
    Valorile nu conțin TVA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

A pornit cumva spațioportul și noi nu am aflat? Aterizează și își iau zborul nave cosmice din Ghimbav și cronciara de Veștea a ținut secret?

Willy
1 an în urmă

“Aeroportul Brașov – primele licitații pentru spații și terenuri” se repeta de 4 ori. O fi platita la kg tanti Lili. Deja repostarile facebuciste ale celebrei ziariste abonata la retelele sociale, par parfum. Imi prezint scuzele de rigoare ca m-am… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] pentru închirierea unor spaţii comerciale din cadrul Aeroportului.Este a treia procedură, după licitațiile pentru servicii de handling la sol și pentru servicii de handling combustibil.Spațiile scoase […]

11 luni în urmă

[…] a fost treia procedură, după licitațiile pentru servicii de handling la sol și pentru servicii de handling […]

Back to top button