Eco

BRAŞOV. „Oare nu toţi ne dorim să trăim într-o Românie mai curată?”

 

Conducerea Direcţiei Silvice Braşov a ţinut să-şi exprime dezamăgirea şi exasperarea generate de faptul că tot efortul de ecologizare a spaţiilor verzi şi pădurilor se dovedeşte inutil. „În data de 24 septembrie 2016, cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale în organizarea – «Let’s Do It, Romania!» – angajaţi ai Direcţiei Silvice Braşov, prin ocoalele silvice au participat ca voluntari la această mare acţiune dedicată colectării deşeurilor din zonele verzi. În calitate de administratori ai fondului forestier ne-am implicat în zonele cu pădure şi limitrofe acesteia. Spre exemplu angajaţii Ocolului Silvic Braşov au colectat 28 de saci de gunoaie pe DN 73A – Pârâul Rece – Râşnov. Trist este însă că efortul depus de ei este aproape în zadar! La mai puţin de 3 săptămâni de la ampla acţiune de colectare, marginea drumului este din nou presărată de sticle din plastic şi alte gunoaie.
Oare nu toţi ne dorim să trăim intr-o Românie mai CURATĂ?”, se arată în comunicatul Direcţiei Silvice Braşov, semnat de inginerul Dănuţ Runceanu.

 

Citiţi şi:

BRAȘOV. Peste 7.000 de saci cu gunoi strânși sâmbătă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button