Eco

BRAŞOV. Începe curăţenia de primăvară / Anunţ pentru cei care au de aruncat alte deşeuri decât cele menajere!

  • WhatsApp Image 2020-03-03 at 15.53.42_278535.jpeg
 

Campania de curăţenie de primăvară va începe pe 9 martie, la Braşov, pentru salubrizarea domeniului public şi privat.

„Ca în fiecare an, orașul va fi inclus într-o campanie de curățenie totală, de la limita intravilanului și până în interiorul fiecărui cartier. Toate aceste date trebuie comunicate public, în așa fel încât toți cetățenii municipiului să își poată programa curățenia în propria casă și să poată evacua deșeurile rezultate. De asemenea, pe domeniul public, parcuri, străzi, pietonale, trotuare va exista un program de curățenie foarte strict, urmând ca după ce se va încheia această etapă să trecem la partea de întreținere zone verzi și plantări de arbori și arbuști”, a precizat primarul George Scripcaru, atrăgând totuşi atenţia că „este interzisă tăierea sau toaletarea neautorizată a arborilor şi arbuştilor de pe domeniul public şi privat al municipiului”.

Deşeurile adunate în cadrul campaniei vor fi depozitate lângă punctele de colectare a deşeurilor menajere, cât mai compact, urmând ca acestea să fie transportate de către operatorii de salubrizare împuterniciţi de către Primăria Municipiului Braşov.

Toţi cetăţenii care doresc să renunţe la obiectele casnice care nu mai prezintă utilitate sau fac curăţenie generală şi doresc să se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decât deşeuri menajere, o pot face în locuri special amenajate la platformele de gunoi sau în containere de 8 m.c., de culoare portocalie, dispuse pe domeniul public, începând cu data de 11 martie. Lista cu locurile în care vor fi amplasate aceste containere poate fi găsită AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button