Delicte

Șofer de 19 de ani, amendă de peste 21.000 de lei

Șofer de 19 de ani, amendă de peste 21.000 de lei. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău a transmis că un șofer în vârstă de 19 ani a primit o amendă care depășește suma de 21.000 de lei. Tânărul e acuzat că a încălcat mai multe reguli de circulație pe drumurile publice. Polițiștii au încercat să îl oprească pe conducătorul auto, dar acesta a efectuat mai multe manevre pentru a scăpa de oamenii legii. A circulat pe sensul opus când a început să fie urmărit de polițiști.

Pe 26 februarie, în jurul orei 12:57, polițiștii au făcut semn să oprească șoferului unui autoturism ce se deplasa în interiorul localităţii Răcăciuni, pe sensul Adjud-Bacău. La vederea polițiștilor, șoferul auto a accelerat, a efectuat manevre de viraj stânga-dreapta și a circulat pe sensul opus de deplasare, astfel punând în pericol real siguranţa participanţilor la trafic” se precizează în comunicatul IPJ Bacău.

Șofer de 19 de ani, amendă de peste 21.000 de lei. Polițiștii au descoperit că autoturismul condus de tânăr avea înmatricularea suspendată. Mai mult decât atât, mașina avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii luate de la un alt autovehicul. Plăcuțe au fost valabile până în 2 aprilie 2020.

Din verificări s-a stabilit faptul că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, începând cu data de 16 februarie 2023. La data de 6 martie tânărul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. De asemenea, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 21.605 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 780 zile pentru încălcarea normelor rutiere”, se mai precizează în comunicatul IJP Bacău.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button