Delicte

Un român din Italia a ameninţat că-şi va arunca fiica pe geam

Un român din Italia a ameninţat că-şi va arunca fiica pe geam

Un român de 40 de ani şi-a agresat soţia şi a ameninţat că-şi va arunca fiica pe geam. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 mai în localitatea Stradella din provincia Pavia din Lombardia.

În urma unui apel la 112, carabinierii au intervenit pentru a aplana un conflict între doi soţi. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit o femeie în stradă, care fugise împreună cu fiicele ei în vârstă de 12 și 14 ani, după ce soțul, în stare de ebrietate, o lovise.
Bărbatul a rămas în apartamentul de la etajul trei al blocului, alături de cea de-a treia fiică în vârstă de doar un an. Văzând carabinierii, într-un gest de disperare, românul a ameninţat că-şi va arunca fiica pe geam. În timp ce oamenii legii încercau să ajungă la agresor, acesta a început să arunce diverse obiecte din casă, ghivece de flori dar şi păturica cu care era învelită cea mică. 

Pentru a-l opri şi pentru a evita o tragedie, carabinierii au folosit pistolul cu electroşocuri. Dar bărbatul nu s-a oprit nici de această dată. A început să îi lovească pe ofiţeri cu pumnii și picioarele, care au reuşit, cu mare efort, să-l imobilizeze.  

Un român din Italia a ameninţat că-şi va arunca fiica pe geam. Bărbatul a fost arestat, iar, după finalizarea formalităților, a fost dus la închisoarea Pavia și pus la dispoziția autorităților judiciare, potrivit publicaţiei Prima Pavia.
Soția suspectului și cele trei fetițe au fost transportate la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Pavia pentru îngrijirile necesare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button