Delicte

Un poliţist a suflat în etilotest în locul unui şofer băut

Un poliţist a suflat în etilotest în locul unui şofer băut. Un poliţist din Curtea de Argeş este cercetat, alături de alţi trei agenți, după ce a suflat în etilotest în locul unui şofer, pentru a-l scăpa de probleme. Totul s-a petrecut într-o noapte, pe o stradă din Curtea de Argeș, după ce un apel anonim la 112 a sesizat faptul că un tânăr șofer s-a urcat băut la volan, relatează antena3.

Pentru a verifica cele sesizate, un echipaj de Poliție a fost trimis pe urmele autoturismului. În scurt timp, oamenii legii au găsit mașina parcată pe marginea drumului, iar în momentul în care polițiștii au încercat să-l testeze pe șofer, acesta a refuzat, susținând că tatăl său a fost cel care a condus. Pentru că îl cunoștea pe tânărul din mașină, elev la Școala de Poliție, unul dintre agenți s-a oferit să sufle în etilotest, spunând înainte: „Hai să facem o românească“.

Astfel, concluzia raportului a fost că cele sesizate nu se confirmă. Totuși, anchetatorii au descoperit că cel care a sunat la 112 a fost chiar unul dintre agenți. Acum, cei patru oameni ai legii sunt cercetați penal pentru favorizarea făptuitorului și pentru fals intelectual, în timp ce elevul este acuzat de refuz de prelevare de probe biologice. De asemenea, tatăl elevului este cercetat pentru fals în declarații și fals material, urmând ca magistrații de la Judecătoria Curtea de Argeș să dea un verdict în acest caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button