Delicte

Polițist dat afară pentru furt

Polițist dat afară pentru furt.

Un poliţist de 53 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, este suspectat că a furat, pe 3 octombrie, borseta unui bărbat, în care se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari şi 100 de euro, relatează News.ro, Agentul, care avea o experiență de 30 de ani, a fost dat afară de la serviciu, începând cu 4 octombrie.
Un bărbat a sesizat poliţiacă i-a fost furată borseta cu bani din maşina staţionată şi neasigurată.

Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat, de 25 de ani, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.20, persoane necunoscute i-ar fi sustras din autoturism o borsetă, în care se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari, 100 de euro, permisul de conducere, cartea de identitate şi alte documente personale. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea efectuării de verificări, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal”, a transmis IPJ Mehedinţi, vineri, într-un comunicat de presă.
Poliţistul a găsit borseta cu bani pe carosabil şi a dus-o în autospeciala de poliţie cu care a ajuns în zona accidentului, însă nu a mai predat-o colegilor săi.
La faţa locului, agentul de poliţie ar fi ridicat de pe partea carosabilă o borsetă pe care o introdusese în autospeciala de poliţie, iar, ulterior, după preluarea evenimentului de către Serviciului Rutier, structură competentă cu efectuarea cercetării la faţa locului, poliţistul în cauză a părăsit locul evenimentului, fără a preda bunul colegilor care au continuat activităţile procedurale”, precizează IPJ Mehedinţi.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button