Delicte

Un bărbat s-a dat drept femeie ginecolog pentru a obține poze și filmulețe de la „paciente”

Un bărbat s-a dat drept femeie ginecolog pentru a primi poze de la „paciente”. El s-a dat drept femeie pe internet. Astfel a reușit să-și atragă numeroase cliente. Ba chiar le-a determinat să-i trimită poze cu organele lor genitale. Recent, bărbatul a fost condamnat la închisoare în Singapore.


Instanța l-a găsit vinovat de înșelăciune prin asumare de calități false pe Ooi Chuen Wei. Bărbatul de 37 de ani, din Malaezia, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, conform CNN.
Ooi a folosit un profil fals de Facebook și s-a dat drept femeie ginecolog pentru a contacta femei.
Le cerea să completeze sondaje care includeau întrebări despre organele lor genitale și viețile sexuale. În decurs de 4 ani, el a păcălit 38 de femei și a primit aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri intime.

Faptele au ieșit la lumină în luna iulie, când o femeie a verificat datele oferite de bărbat și și-a dat seama că nu există niciun medic cu numele asumat de acesta. Femeia a depus o reclamație de poliție.
„Acuzatul a aplicat o schemă atent gândită pentru a-și satisface dorințele sexuale”, a spus procurorul R. Arvindren.

„A abuzat de încrederea pe care o are publicul în medici și a exploatat rețelele sociale pentru a comite faptele”, a mai spus procurorul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare