Sănătate

Doliu în „familia” medicilor din Brașov

Este doliu în lumea medicală din Brașov, după pierderea medicului pediatru Lidia Moga. Familia îndurerată a anunțat decesul pe rețelele de socializare.


Fiica regretatului medic a scris pe rețelele de socializare, pentru a le mulțumi celor care i-au fost alături în momentele extrem de grele.

„Doamnelor, Domnilor, domnișoarelor, domnisori, personal, Eu, Alexandra, Va mulțumesc cu profund respect, prietenie și prețuire, vouă tuturor celor care mi ați fost alături, pe orice cale ați ales, în aceste momente extrem de grele pentru mine: pierderea mamei mele! Dr. LIDIA ALEXANDRINA MOGA. A plecat Mama….spre TATA…Drum lin, mamă!”, a scris ea.

Alexandra Moga Anastasiu a postat și o imagine alături de fratele ei (dr. Marius Alexandru Moga) și de mama lor, adăugând următorul mesaj: „Cu regretata sa mamă, a dlui DECAN al Facultății de Medicină din Brașov, dna Dr. LIDIA MOGA,, PEDIATRU, CARDIOLOG și OM EXCEPTIONAL. MAMA MEA. MAMA NOASTRĂ. Mamaaa”.

Doliu în lumea medicală | MyTex.ro
Dr. Lidia Moga alături de fiul ei, dr. Marius Alexandru Moga

Și nepotul medicului Lidia Moga a scris pe internet un mesaj emoționant.

„Mulțumesc că ai fost cu mine până la final.
Te rog să ai grijă de mine și de acolo de sus unde ești.
Ai mai scos un doctor..
Drum bun Nana.. Dr LIDIA MOGA”, este mesajul trist al lui Alexandru.

„Multumim Nana! Dr. Lidia Moga! Bunica, Mama, Soacra si mai ales doctor devotat! Drum lin catre stele”, a mai scris tânărul.

El a primit zeci de mesaje din partea celor care îi sunt alături în greaua încercare. „Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum lin între îngeri, doamna doctor Moga! Sincere condoleanțe întregii familii!”,

„Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sunt sigur ca e mandra de tine si de toate reusitele tale de acolo de sus!”, sunt doar două dintre ele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

MY-TEX A AJUNS UN SITE DE PUBLICITATE ȘI ATÂT? A murit, ce să vezi… Oamenii mai și mor. De cînd e lumea și pământul oamenii se nasc, trăiesc și mor. Avea o vîrstă înaintă deci era de așteptat. Știre ar… Citeşte mai mult »

1ewer
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

pai da, dar nu e orice mama, e mama VIP-ului de la maternitate si, mai nou, de la facultate! e mama de VIP, ce nu va e clar ? Au ajuns astia, tocilarii, habarnistii la invatatura, “medicinistii” … vip-urile societatii… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] abuzat de încrederea pe care o are publicul în medici și a exploatat rețelele sociale pentru a comite faptele”, a mai spus […]

Back to top button