Delicte

Un bărbat a pierit într-un incendiu încercând să-şi salveze câinii

Un bărbat a pierit într-un incendiu încercând să-şi salveze câinii. Un bărbat de 65 de ani a murit marţi seară în departamentul francez Haute-Saône (est) într-un incendiu care i-a cuprins casa, după ce, potrivit soţiei sale, a încercat să îşi salveze câinii, a informat miercuri o sursă judiciară, potrivit Le Parisien.

Locuitorii casei, sexagenarul şi soţia sa, au reuşit iniţial să părăsească locuinţa în flăcări, potrivit lui Arnaud Grecourt, procurorul general din Vesoul, un oraş aflat în apropiere de locul incidentului.

Cu toate acestea, potrivit declaraţiilor făcute de soţia bărbatului, acesta s-a întors ulterior în casă pentru a “recupera câinele sau câinii” cuplului, a indicat magistratul, care nu a putut preciza dacă era vorba despre un animal sau mai multe şi nici nu avea informaţii despre starea acestora.

Un bărbat a pierit într-un incendiu încercând să-şi salveze câinii. Soţia, aflată în stare de şoc, a fost spitalizată la Vesoul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button