Delicte

Tineri din Brașov și Ghimbav, reținuți pentru furtul unor biciclete lăsate de proprietari pe balcoane sau…

Doi tineri din Brașov, respectiv Ghimbav (tot jud. Brașov) sunt suspectați că au furat biciclete, având complicitatea unui al treilea băiat în unele cazuri. Agenții brașoveni au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei. Bicicletele au fost furate de pe balcoane, respectiv dintr-un subsol.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secției 3 Poliție, au demarat investigațiile după ce, la data de 7 iulie a.c., au fost sesizați succesiv de către două persoane vătămate cu privire la furtul a două biciclete din subsolul, respectiv de pe balconul blocului în care acestea locuiesc.
În urma anchetei desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite, fiind vorba despre doi tineri, din localitățile Brașov și Ghimbav.

Mai mult, s-a stabilit că aceștia ar fi comis, în următoarea noapte, alte două furturi de biciclete, de pe balcoanele persoanelor vătămate, prin tăierea cablului antifurt. De data aceasta ar fi beneficiat de ajutorul unui complice, un tânăr de 18 ani, din municipiul Brașov.
În continuare, polițiștii au întreprins demersurile necesare și au recuperat cele patru biciclete sustrase”
, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și au dispus, ieri, măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele trei persoane bănuite și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button