Delicte

Tânăr prins la volan drogat cu cocaină, în județul Brașov

Tânăr prins la volan drogat cu cocaină. El a fost oprit pentru control de polițiștii din Râșnov, ieri după-masă.
„La data de 21.12.2022, în jurul orei 15,15, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov, în timp ce desfășurau activități de verificare pe linia depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, au oprit un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.
În urma testării cu aparatul Drugtest, Drager 5000 rezultatul a fost pozitiv la substanța COCAINĂ, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive”, a purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.
Polițiștii au întocmit dosar penal. Ei continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Alte acțiuni de control

În altă ordine de idei, și polițiștii din Ghimbav, în colaborare cu cei din Codlea, au desfășurat ieri controale în trafic.
În intervalele orare 13.00 – 15.00, respectiv 17.00-19.00, au acționat pentru verificarea respectării normelor de circulație rutieră și verificarea în trafic a mijloacelor auto din punct de vedere al existenței documentelor legale, de proveniență și transport a materialelor lemnoase – Pomi de Crăciun și a respectării prevederilor Planului Foc de Artificii.
Polițiștii au legitimat 40 de persoane și au verificat 35 de autovehicule. Agenții au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11.300 lei.
De asemenea, au fost reținute următoarele documente:
1 permis de conducere;
3 certificate de înmatriculare;
1 set de plăcuțe de înmatriculare.

Vezi și:

„Vizitați” de polițiști după o săptămână de la un furt din magazin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button