Delicte

Specialiști de la Garda Forestieră Brașov, participanți la percheziții desfășurate în această dimineață

 

Polițiștii, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul gărzilor forestiere Brașov, Focșani, Suceava, Oradea și București, fac percheziții, în această dimineață, la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic. În total, au loc 30 de percheziții. Acțiunea, organizată de polițiștii din Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, are loc cu sprijinul Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, Serviciului de Poliție Delta Dunării, IPJ Tulcea, IPJ Constanța, IPJ Bihor și IPJ Suceava.

„20 dintre percheziții sunt efectuate în Mureș, 6 în județul Tulcea, 2 în județul Constanța, una în județul Suceava și una în județul Bihor. Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalități în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept și sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea și valorificare.
Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor. Acțiunile au loc în județele Mureș, Tulcea, Constanța și Bihor, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul gărzilor forestiere Brașov, Focșani, Suceava, Oradea și București. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale și jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene și grupărilor de jandarmi mobile din județele unde au loc activitățile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button