Delicte

Șofer ucrainean de 19 ani, oprit cu focuri de armă

Șofer ucrainean de 19 ani, oprit cu focuri de armă.

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer ucrainean. Incidentul s-a petrecut duminică, pe DN 18, în jurul orei 8.30. Pe DN 18, aproape de localitatea Mara (județul Maramureș), era o acțiune de combatere a contrabandei cu țigări. Anunțul a fost făcut, într-o postare pe Facebook, Poliția de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Polițiștii au identificat in trafic, în localitatea Mara, un autoturism care rula cu viteză.

Șofer ucrainean de 19 ani, oprit cu focuri de armă. Cum șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, polițiștii de frontieră au tras 4 focuri de avertisment în plan vertical. Însă conducătorul auto nu s-a supus somațiilor nici în aceste condiții. Au fost executate încă 5 focuri spre pneurile mașinii.
Drept urmare, s-a reușit indisponibilizarea autoturismului, reținerea șoferului, un cetățean ucrainean de 19 ani, iar în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu țigări”, a transmis Poliția de Frontieră.
Cercetările sunt în desfășurare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Asta e adevaratul refugiat rachet. Astora le da bani cu ghiotura guvernarea de sclaveti uslasa. Unde e redusul mintal deviant de vilighei sa ne explice el cum e cu ,,slava hucraina”?

VAX POPULI
1 an în urmă

Raoke are FOARTE MARE DREPTATE.Deci,Слава России !!!

Back to top button