Delicte

Şofer prins cu aproape 200 de kilometri pe oră

Şofer prins cu aproape 200 de kilometri pe oră. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu aproape 200 de kilometri pe oră, pe un drum judeţean din Botoşani, în localitatea Curteşti, informează News.ro. Tânărul a primit o amendă de puţin peste 1.300 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru patru luni.
Un autoturism a fost surprins sâmbătă cu aparatul radar, pe drumul judeţean 207 N, în localitatea Curteşti din judeţul Botoşani, în timp ce rula cu 195 km/h, potrivit IPJ Botoşani.

La volanul acestuia se afla un tânăr, de 20 de ani, pe numele căruia a fost întocmit un proces verbal de constatare a contravenţiei, fiind sancţionat cu amendă în cuantum de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulaţie”, informează Poliţia judeţeană Botoşani.
Şofer prins cu aproape 200 de kilometri pe oră. În acest context, poliţiştii reamintesc faptul că respectarea limitei de viteză reduce riscul de accidente rutiere.

Cu cât viteza de deplasare este mai mare, cu atât timpul de reacţie în faţa unui obstacol sau unei situaţii neprevăzute este mai mic şi poate conduce la producerea unui eveniment nedorit”, precizează Poliţia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Șofer prins de cinci ori cu permisul suspendat. Fiecare dintre cele cinci fapte se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Dacă recunoaște săvârșirea faptelor, tânărul riscă cel mult o pedeapsă cuprinsă între 2… Citeşte mai mult »

Back to top button