Delicte

Șofer pe Ambulanță, agresat în casa unui pacient

Șofer pe Ambulanță, agresat în casa unui pacient. Incidentul s-a produs de Ziua Naţională, când Ambulanța a intervenit la o adresă din Râmnicu Sărat. Un bărbat anunțase că se simte rău.

„(…) La domiciliul bărbatului era prezent şi un invitat, un râmnicean în vârstă de 65 de ani. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă l-ar fi agresat pe unul dintre membrii echipajului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat.(…)”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Buzău.

Agresorul a devenit recalcitrant, cerând ca prietenul său să fie tratat mai repede. La un moment dat, musafirul l-a lovit cu un cuţit pe şoferul ambulanţei în piciorul drept.

Șofer pe Ambulanță, agresat în casa unui pacient. Când şi-a văzut colegul rănit, asistenta de pe ambulanță a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. Șoferul ambulanţei a fost dus de urgenţă la spital şi internat.
Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acuzația e de săvârşire de acte de violenţă împotriva personalului sanitar aflat în exerciţiul funcţiunii.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] a fost mai întâi claxonat de șoferul tânăr. Apoi, când a oprit mașina, a fost agresat de acesta. „Bărbatul a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă […]

Back to top button