Delicte

Şofer de TIR prins cu 40 de kilograme de droguri (video)

Şofer de TIR prins cu 40 de kilograme de droguri

Un şofer de TIR a fost prins cu 40 de kilograme de metamfetamină, în valoare de opt milioane de lei. Drogurile erau ascunse în uşile camionului. 

Șoferul bulgar a fost arestat 30 de zile pentru că a încercat să transporte prin punctul de trecere a frontierei de la Calafat droguri.

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au găsit în camionul acestuia aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină. Drogurile au fost descoperite în cabina camionului, ascunse în capitonaj. E vorba de 40 de caserole din plastic, iar valoarea drogurilor se ridică la opt milioane de lei.

Potrivit documentelor prezentate de şofer, bărbatul în vârstă de 52 de ani circula pe ruta Bulgaria-Germania şi transporta sticlă.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea șoferului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button