Delicte

Șofer arestat preventiv, după un incident pe Bulevardul Gării din Brașov

Un șofer a fost arestat preventiv după un incident pe Bulevardul Gării din Brașov în urma căruia s-a constatat că ar fi fost drogat.


La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 23:40, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, au controlat un autoturism care se deplasa pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov, după ce au observat că bărbatul aflat la volan nu s-a asigurat în mod corespunzator la schimbarea direcției de mers și a lovit bordura unui trotuar.


După ce au efectuat verificări cu privire la legalitatea documentelor, întrucât au observat indicii ale consumului de substanțe interzise, bărbatul a fost testat pentru consumul de alcool și substanțe interzise, iar rezultatul a indicat o alcoolemiei de 0,47 mg/l alcool pur în aerul respirat și o valoare pozitivă pentru o substanță psihoactivă
“, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În urma controlului corporal efectuat, în buzunarul bărbatului au fost găsite plicuri care conțineau o substanță susceptibilă a fi droguri. Acestea au fost ridicate de polițiști, în vederea identificării conținutului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, procuror Radu Nastac, șoferul a fost arestat preventiv astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button