Delicte

Și-a abandonat bebelușul nou-născut lângă o pubelă

Și-a abandonat bebelușul nou-născut lângă o pubelă. O tânără în vârstă de 24 de ani și-a abandonat bebelușul nou-născut lângă o pubelă, după ce i-a dat viață în baie, în casa bătrânei pe care o îngrijea de aproximativ o lună.

A născut acasă, în baie, a tăiat singură cordonul ombilical cu o foarfecă de bucătărie, apoi a decis să-și abandoneze copilul pe o stradă din apropiere. Mai întâi l-a hrănit, l-a spălat și l-a parfumat, l-a înfășurat într-o pătură și l-a pus într-o pungă de pânză, scrie Corriere del Mezzogiorno. 

Femeia este cetățean georgian și s-a stabilit în Taranto (Italia) pentru a lucra ca badantă. Ea a fost depistată de polițiști pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă.

În fața anchetatorilor, tânăra a părut destul de confuză și a dat răspunsuri contradictorii cu privire la cine ar putea fi tatăl copilului.

Un moment de dezorientare cauzat de teama de a-și pierde locul de muncă de îngrijitoare în Taranto“: așa a explicat femeia decizia de a abandona copilul.

Ea a recunoscut că nu s-a gândit niciodată să întrerupă sarcina.

Bebelușul este internat la un spital din Italia. A fost deschisă o anchetă în acest caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button