Delicte

Secretara unei şcoli ar fi primit între 1.000 de lei şi 15.000 de euro, ca să faciliteze angajarea la diverse instituţii

Femeia a fost arestată preventiv

 
O femeie angajată ca secretară la o şcoală generală din Craiova este acuzată că a pretins şi primit sume cuprinse între 1.000 de lei şi 15.000 de euro, ca să le faciliteze unor oameni angajarea la diverse instituţii publice din localitate, conform unui comunicat remis în această după-amiază de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). Cazul a ieşit la iveală după de mai multe persoane s-au plâns la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj.
 
„La nivelul S.J.A. Dolj, în perioada decembrie 2015 – februarie 2016, au fost înregistrate denunţurile mai multor persoane prin care sesizau faptul că, în perioada 2015 – 2016, C.A., secretară la o școală generală din Craiova, a pretins şi primit sume de bani cuprinse între 1000 lei şi 15.000 euro pentru a le facilita angajarea la diverse instituţii publice din Craiova”, potrivit comunicatului.
 
Având în vedere plângerile formulate de cetăţeni, ofiţerii anticorupţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat o percheziţie la locuinţa femeii şi una la unitatea şcolară la care aceasta îşi desfăşoară activitatea.
 
Totodată, mai multe persoane au fost duse la audieri, la Parchet, cercetările efectuându-se pentru probarea mai multor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi înşelăciune.
 
Suspecta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, la decizia Tribunalului Dolj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button