Delicte

Scandal între medici în timpul unei operații! Acuzații grave la adresa unui chirurg

Scandal între medici în timpul unei operații!

Un medic chirurg din București este cercetat pentru comiterea infracţiunii de purtare abuzivă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui, după cum au anunțat astăzi.


„În fapt, s-a reţinut că la data de 06.03.2020, aflându-se la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, în timp ce efectua o intervenţie chirurgicală asupra unei paciente, în calitate de medic chirurg la Secţia Chirurgie II din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, inculpatul a adresat injurii şi expresii jignitoare medicilor din cadrul echipei operatorii.

Pe parcursul intervenţiei chirurgicale, inculpatul a înţepat cu electrocauterul scos din plaga pacientei un medic din echipa operatorie, provocându-i leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale.
Întrucât pacienta era pozitivă pentru virusul VHC (hepatită tip C), persoana vătămată a raportat evenimentul responsabilului de medicina muncii, fiind îndrumată către Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş pentru prescrierea unui tratament profilactic”
, se arată în comunicat.


Medicul beneficiază de principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Mai multe publicații au precizat că este vorba despre Sorin Păun, soțul consilierei prezidențiale Doina Păun.

Foto – cu caracter ilustrativ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare