Delicte

Săcelean arestat pentru furt dintr-un centru comercial din Codlea

Un săcelean a fost arestat pentru furt dintr-un centru comercial din Codlea.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea – Biroul Investigații Criminale efectuează cercetări pentru furt. Agenții au făcut percheziție la locuința lui. Ulterior, inculpatul a ajuns în Arest. El a fost reținut 24 de ore, apoi a fost arestat pentru 24 de ore.


„Materialul probator a relevat faptul că, în noaptea de 23/24.11.2022, bărbatul, de 24 de ani, din municipiul Săcele, ar fi pătruns într-un complex comercial, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani, din magazinele aflate în incintă.
În baza datelor și informațiilor obținute, a fost pusă în aplicare o percheziție domiciliară la adresa bărbatului bănuit de furt, în urma acesteia, dar și a celorlalte probe obținute, suspectul fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore, în baza ordonanței de reținere, și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv – Brașov.
Dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, unde a fost sesizată instanța de judecată competentă, iar inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Brașov, aici instanța dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile”, au detaliat reprezentanții IPJ Brașov.


Inculpatul se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Brașov. Cercetările în caz continuă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button