Delicte

Reținut de polițiști după încălcarea repetată a ordinului de protecție

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a încălcat repetat ordinul de protecție emis pe numele său. Agenții de la Secția de Poliție Feldioara i-au deschis dosar penal. Ei îl cercetează pentru „violență în familie” și „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse” în formă continuată, 3 acte materiale.

Concret, inculpatul s-ar fi deplasat la domiciliul concubinei, în Prejmer, deși avea interzis. În 8 decembrie, bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic pe femeie, lovind-o în zona feței. În 10 și 14 decembrie, s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 metri față de concubina sa și de locuința ei.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii Postului de Poliție Prejmer continuă cercetările. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button