Delicte

Profesorul bătăuș

Profesorul bătăuș

Un minor din județul Covasna s-a prezentat zilele trecute la o unitate medicală, relatând că a fost agresat de un cadru didactic.

Potrivit weradio.ro, polițiștii covăsneni au început imediat cercetărille.

„La data de 7 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară din cadrul IPJ Covasna au fost sesizați că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a raportat că a fost agresat de către un cadru didactic. Din cercetări, polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani, în sala de clasă dintr-o unitate de învățământ în timpul orelor de curs. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alți 3 elevi din unitatea de învățământ respectiv”, a informat IPJ Covasna.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal. Ei efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Profesorul bătăuș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button