Delicte

Profesor dat în urmărire generală

Profesor dat în urmărire generală

Un fost profesor de la un liceu cu program sportiv din Botoșani, a fost dat în urmărire generală după ce a fugit din țară ca să scape de pedeapsă, relatează monotorulbt.ro. Individul și-a violat în 2018 o elevă de 15 ani, după ce a dus-o într-o pădure.

Cristian Mreană a fost dat în urmărire generală, după ce a dispărut fără urmă acum două săptămâni, când judecătorii l-au condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru viol.

Potrivit anchetatorilor, în anul 2018, victima, care avea pe atunci 15 ani și îi era elevă, i-a cerut profesorului o adeverință de transfer la o altă școală, moment în care i-a spus fetei să îl însoțească să vadă un teren din apropierea școlii.

Individul a luat-o cu mașina și a oprit într-o pădure, la marginea orașului și a violat-o.

 Fata i-a povestit apoi unui psiholog de pe internet care i-a anunțat apoi părinții și așa a început ancheta.

Profesor dat în urmărire generală. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, individul trebuie să plătească și 15.000 de euro daune morale și 14.000 de lei cheltuieli de judecată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button