Delicte

Primar destituit pentru o infracțiune rutieră

Primar destituit pentru o infracțiune rutieră. Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, a emis vineri, 28 aprilie, ordinul de încetare a mandatului primarului comunei Lapoş, Dumitru Constantin Ţîrlea. Decizia a fost luată după ce acesta a fost condamnat definitiv.

Pe fond, primarul a primit, în luna mai a anului trecut, o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă săvârşită la data de 14 mai 2018.

Primar destituit pentru o infracțiune rutieră. Ţîrlea a contestat decizia, însă apelul a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Ploieşti, la 23 februarie instanţa menţinând pedeapsa aplicată iniţial de judecători.

Mă consider nevinovat în acest caz fabricat de către oponenții mei politici. Aduc la cunoștință publică faptul că se dorește eliminarea mea și acapararea conducerii primăriei de către grupuri obscure”, declara atunci primarul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button