Delicte

Polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov, controale în „cascadă”

Polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov au desfășurat ieri controale în „cascadă”.

„La data de 27 februaruie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au desfășurat mai multe acțiuni care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere. Polițiștii rutieri brașoveni au desfășurat activități complexe, în sistem CASCADĂ, în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză și regulile privind efectuarea manevrei de depășire, dar și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.
La activități au participat 16 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, iar rezultatul acțiunilor s-a concretizat prin aplicarea unui număr de 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44.000 lei”
, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Dintre aceste sancțiuni, 69 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză. De asemenea, polițiștii rutieri au ridicat 3 certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării, 6 permise de conducere.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii au deschis un dosar penal și cercetează o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice, după ce au depistat în trafic, la volan, o personă care nu deține dreptul legal de a conduce.
„Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică”, a precizat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button