Delicte

Polițist prins luând mită, după un denunț

Un polițist în vârstă de 37 de ani, din Iași, este cercetat pentru luare de mită, în urma unui denunț.


„În fapt, s-a reţinut că inculpatul A.A.L., agent în cadrul unei Secţii de poliţie din Mun. Iaşi, a pretins o sumă de bani în data de 02.05.2023, în jurul orei 12:48, unui conducător auto care săvârşise o contravenţie la regimul rutier, susţinând că poate aplica sancţiunea contravenţională unei alte persoane, apoi în după amiaza aceleiaşi zile, în jurul orei 16:58, a reiterat această solicitare, indicând o sumă între 300 Euro şi 500 Euro.


La data de 04.05.2023, în jurul orei 15:25, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul A.A.L. a primit suma de 200 Euro de la denunţătoare, respectiv două bancnote a câte 100 Euro, în legătură cu neîndeplinirea unui act care intră în îndatoririle sale de serviciu, respectiv în scopul de a nu aplica o sancţiune contravenţională şi sub pretextul de a găsi denunţătoarei o persoană dispusă să îi fie aplicată sancţiunea contravenţională în locul acesteia. Fapta cercetată este rezultatul unui flagrant”
, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Țocu-Radu Cătălin.
Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Nu cred asa ceva, sa nu fie vreo confuzie ma gandesc. Poate daca se cotcarea cu vreo colega de echipaj mixt mai credeam, data fiind abundenta de stiri pe tema asta, dar sa ia ciubuc? Asta nu cred.

Back to top button