Delicte

Polițist prins cu droguri la Festivalul Saga

  • politistrutiera_2.jpg

Un polițist de Brigada Rutieră din București a fost prins cu droguri la Festivalul Saga care a avut loc în weekend în București. Potrivit Poliției Capitalei, în 6 iunie, în jurul orei 04.10, la finalul Festivalului Saga, un agent al firmei de securitate a semnalat prezența a două persoane într-una dintre cabinele toaletei, asupra cărora a afirmat că a observat o pungă cu o substanță de culoare albă, precum și o sticluță cu urme de substanță lichidă, incoloră. Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru verificări la fața locului.

Potrivit reprezentanților MAI, una dintre cele două persoane este polițist, acesta fiind pus la dispoziția unității. Cu toate acestea, în prezent, raportul de serviciu al polițistului este suspendat pentru concediu de creștere a copilului. Polițistul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ, iar ulterior cazul a fost preluat de polițiștii B.C.C.O. București, pentru cercetări, conform sursei citate.

„De asemenea, conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, cu privire la situația semnalată, prin structura de control intern. La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Poliția Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica și deontologia profesională”, adaugă Poliția Capitalei.

Mai mulți tineri au ajuns la spital după ce au consumat droguri la festival, iar doi dintre ei au murit. În urma evenimentului, au fost întocmite 74 de dosare penale pentru consumul de droguri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button