Delicte

Polițist local reținut pentru tortură

Polițist local reținut pentru tortură. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au luat ieri, decizia de a-l reține pentru 24 de ore pe Florin Nicolae Liber, polițist local din Arad acuzat că l-a omorât în bătaie pe un bărbat din Lipova, județul Arad.
Acesta a fost reținut la doar două zile după ce luni, 2 octombrie 2023, Libertatea a prezentat cazul bărbatului pe nume Mircea-Vișan Muzsunye, zis Vișinel. Familia acestuia a acuzat Poliția Locală din Municipiul Arad că l-a încătușat, apoi l-a bătut până l-a omorât.

Polițistul a fost reținut pentru 24 ore, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad vor propune arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul său.
Informația, prezentată inițial de publicația locală Critic Arad, a fost confirmată pentru Libertatea de avocatul familiei lui Mircea-Vișan Muzsunye, 32 ani, familie care a acuzat că tânărul a fost torturat și omorât după ce a fost încătușat și bătut în sediul Poliției Locale din Arad.

Da, a fost reținut. Încadrarea este corectă raportat la probele din dosar, din care rezultă că agentul reținut a exercitat acte de violență extremă asupra victimei, folosind inclusiv bastonul (tonfa)”, a declarat avocatul Cosmin Teodorescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button