Delicte

Polițist cercetat pentru furt din locuințe

Un polițist din Prahova este cercetat pentru furt din locuințe. El s-ar afla în arest la domiciliu. Agentul din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale ar fi ajuns să fie suspect de comiterea infracţiunii de furt după ce o persoană din Ploieşti a reclamat că în data de 2 martie 2023 şi-a găsit locuinţa spartă şi răvăşită, fără a-i lipsi lucruri de valoare din casă.

Persoana respectivă a precizat că şi în urmă cu câteva luni şi-a găsit casa în aceeaşi stare şi că la acel moment i-a fost furată suma de 3000 de lei.

Având în vedere apariţia în spaţiul public a unor informaţii din care reiese faptul că un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova a fost arestat pentru furt din locuinţe, Compartimentul de Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova se delimitează de astfel de comportamente care nu fac cinste instituţiei şi pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară. Totodată, precizăm faptul că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii şi vor fi luate măsurile legale indiferent de calitatea acestora. Având în vedere calitatea persoanei în cauză, cercetările sunt de competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”, au transmis, astăzi, reprezentanții IPJ Prahova.

Având în vedere apariția în mai multe trusturi de presă a informației privind cercetările efectuate față de un polițist din cadrul IPJ Ph și a faptului ca instituția a dat un comunicat de presa privind acest aspect, confirmăm faptul că față de o persoană având aceasta calitate se efectuează cercetări într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.
Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura preventiva a arestului la domiciliu de către Judecătoria Ploiesti.
Punerea în mișcare a acțiunii penale și arestarea la domiciliu reprezintă etape ale procesului penal ce nu pot înfrânge prezumția de nevinovăție de care inculpatul beneficiază”, a informat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, citat de observatorulph.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Eu de cand va zic: te uiti la ei si nu stii care-i gabor, care-i interlop.

Back to top button