Delicte

Polițist arestat după ce a incendiat mașina unui datornic

Polițist arestat după ce a incendiat mașina unui datornic, Un polițist din Maramureş a fost arestat, joi, pentru 30 de zile, fiind acuzat că a incendiat mașina unei persoane căreia îi împrumutase o sumă de bani. Mai mult de atât, se pare că polițistul în cauză ar fi reușit să-și convingă un coleg să intre ilegal în baza de date de la Evidenţa Persoanelor.

Astfel, la propunerea Parchetului, Tribunalul Maramureş a admis cererea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui S.S.A., în vârstă de 24 de ani, poliţist, cercetat pentru distrugere (mașină incendiată) şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic.
Instanţa a reținut că polițistul, în data de 10 iulie 2022, însoţit de un alt bărbat, rămas neidentificat până în prezent, s-a deplasat cu un autoturism la locuința victimei.

Bărbatul neidentificat a stropit cu motorină autoturismul parcat în faţa imobilului, aparţinând victimei, şi l-a incendiat, plecând ulterior de acolo.

„Fapta de distrugere a fost concepută şi săvârşită de inculpat în scop de răzbunare şi de constrângere, în contextul acordării de către acesta a unui împrumut martorului Z, cu implicarea martorului Y, şi a refuzului martorului Z de a-i restitui banii”, anunță Tribunalul Maramureș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăsta de urgență să fie băgat în pușcărie.

VAX POPULI
1 an în urmă

Dacă ăla împrumuta bani de la Nuțu,era demult mâncat de lei,deget cu deget.Așa arată un stat slab,în care pentru a-ți face dreptate legal,nu face ața cât fața.

Back to top button