Delicte

Polițist arestat după ce a incendiat mașina unui datornic

Polițist arestat după ce a incendiat mașina unui datornic, Un polițist din Maramureş a fost arestat, joi, pentru 30 de zile, fiind acuzat că a incendiat mașina unei persoane căreia îi împrumutase o sumă de bani. Mai mult de atât, se pare că polițistul în cauză ar fi reușit să-și convingă un coleg să intre ilegal în baza de date de la Evidenţa Persoanelor.

Astfel, la propunerea Parchetului, Tribunalul Maramureş a admis cererea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui S.S.A., în vârstă de 24 de ani, poliţist, cercetat pentru distrugere (mașină incendiată) şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic.
Instanţa a reținut că polițistul, în data de 10 iulie 2022, însoţit de un alt bărbat, rămas neidentificat până în prezent, s-a deplasat cu un autoturism la locuința victimei.

Bărbatul neidentificat a stropit cu motorină autoturismul parcat în faţa imobilului, aparţinând victimei, şi l-a incendiat, plecând ulterior de acolo.

„Fapta de distrugere a fost concepută şi săvârşită de inculpat în scop de răzbunare şi de constrângere, în contextul acordării de către acesta a unui împrumut martorului Z, cu implicarea martorului Y, şi a refuzului martorului Z de a-i restitui banii”, anunță Tribunalul Maramureș.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
18 zile în urmă

Ăsta de urgență să fie băgat în pușcărie.

VAX POPULI
18 zile în urmă

Dacă ăla împrumuta bani de la Nuțu,era demult mâncat de lei,deget cu deget.Așa arată un stat slab,în care pentru a-ți face dreptate legal,nu face ața cât fața.

Back to top button