Delicte

Peste 200.000 euro găsiți în bagajul unui român venit din Spania

Peste 200.000 euro găsiți în bagajul unui român venit din Spania

Un român care s-a întors în țară cu avionul, din Spania, a rămas fără o avere, la aeroport. El avea în bagajul de cală 205.000 euro și toată suma i-a fost confiscată, informează site-ul Poliției de Frontieră.

În data de 01.03.2024, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional  Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Castellon – Spania, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani. Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului.

Astfel, în interiorul bagajului de cală au fost descoperite trei pungi ce conţineau bancnote de 500, 200 şi 100 de euro, totalizând suma totală de 205.000 euro”, a transmis Poliţia de Frontieră, într-un comunicat de presă de sâmbătă.

Deoarece nu a putut justifica suma de bani și existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activități infracționale, valuta a fost reținută în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale”, mai spun polițiștii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button