Delicte

Persoane reținute pentru furt în dauna unei societăți comerciale din Brașov

Două persoane au fost reținute pentru furt în dauna unei societăți comerciale din Brașov
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal.


„În cursul lunii iulie a.c., Poliția Brașov a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă o anumită cantitate de cupru din interiorul unității economice. 
Activitățile de cercetare, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea celor bănuiți de săvârșirea furturilor, aceștia fiind localizați în comuna Vâlcele, din județul Brașov.


Pentru completarea materialului probator, la data de 1 august, polițiștii au pus în aplicare mandatele de percheziție domiciliară la adresa persoanelor bănuite, acțiune la care au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Grupării de Jandami Mobilă – Burebista Brașov.


În cauză, a fost dispusă reținerea a două peroane, de 20 și 25 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând ca persoanele reținute să fie prezentate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button