Delicte

Percheziții la falși preoți, care își căutau victime pe Facebook

Au loc percheziții la falși preoți, care își căutau victime pe Facebook. Indivizii pretindeau că le pot rezolva oamenilor diverse probleme. În schimb, cereau bani. Prejudiciul creat de acești falși preoți s-ar ridica la 80.000 de lei. Inculpații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.


„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei”, au informat reprezentanții Poliției Române.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune participă și luptători de la acțiuni speciale Gorj și Prahova. De asemenea, participă polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova.

Vezi și:

Brașovean înșelat prin Metoda Accidentul „de fiul său, Dan”

Metoda „Accidentul”, actualizată cu versiunea „Flagrantul”. Recomandările IPJ Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Percheziții la falși preoți, care își căutau victime pe Facebook […]

1 an în urmă

[…] Percheziții la falși preoți, care își căutau victime pe Facebook […]

1 an în urmă

[…] Percheziții la falși preoți, care își căutau victime pe Facebook […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare