Delicte

Percheziții la cultivatori de ciuperci halucinogene

 
Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT Târgu-Mureș au efectuat două percheziții domiciliare, ieri, la persoane bănuite de efectuarea unor operațiuni ilegale cu ciuperci halucinogene. Mai exact, descinderile au avut loc pe raza județului Mureș, la locuințele a trei persoane bănuite de cultivarea și deținerea, în vederea consumului propriu, de ciuperci halucinogene.
„În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea analizării şi confiscării, recipiente din sticlă şi plastic care conţineau 60 de grame de ciuperci halucinogene, în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 30 de grame de ciuperci uscate şi aproximativ 5-6 grame de cannabis”, au informat reprezentanții Poliției Române. Cei trei suspecți având vârste cuprinse între 27 și 31 de ani au fost conduși la sediul DIICOT Târgu-Mureș. 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button