Delicte

Percheziții în municipiul Brașov, într-un dosar de dare și luare de mită

Au loc percheziții în Brașov, în această dimineață, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de dare și luare de mită. Sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, efectuează 3 percheziții domiciliare în municipiul Brașov.

„Cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară – vizând sediul unei unități de învățământ particulare, cel al unei fundații și domiciliul unei persoane fizice – se urmărește identificarea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe personale, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției în baza unor mandate de aducere a 5 persoane pentru audieri.  Acțiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R”, au informat reprezentanții IPJ Brașov.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button